Royal Jelly: Krachtige Testosteron Booster

Royal Jelly, ook wel bekend in Nederland als koninginnengelei, is een anabolisch mengsel dat werkbijen afscheiden, om hun koningin mee te voeden.

Wanneer de zwerm besluit hun koningin te vervangen, selecteren zij een klein aantal larven en beginnen deze te voeden met Royal Jelly. Deze anabolische superfood zorgt ervoor dat de larven wel 60 keer zo groot worden, en dat ze wel 40 keer zo lang leven. Elke bij krijgt een beetje Royal Jelly, maar koninginnen krijgen veel en veel meer.

En losstaand van het feit dat deze koninginnengelei vol zit met voedingsstoffen en enzymen, heeft het nog een groot voordeel

Het kan je testosteronspiegel verhogen!

Royal Jelly Testosteron Booster

Royal Jelly kan je bijvoorbeeld kopen bij Bol.com

 

Royal Jelly is een Krachtige Testosteron Booster

 

 

Royal jelly zit vol met vitamines, mineralen en enzymen. Je zou kunnen zeggen dat het een natuurlijke multivitamine is. 

Het is ook een redelijk goede natuurlijke bron van acetylcholine. Deze neurotransmitter verbetert het zenden van van signalen tussen cellen en hormonen. Ook werkt acetylcholine als een methylator (het help de lever om oestrogeen te chelateren).

En royal jelly bevat kleine hoeveelheden testosteron. Geen stof die er op lijkt, geen synthetische variant, maar echte natuurlijke testosteron.

 

 

Wetenschappelijk Onderzoek naar Royal Jelly en Testosteron

 

 

A) in dit onderzoek uit 2007 werd aangetoond dat 25 mg Royal Jelly gemengd met honing genoeg was de om de testosteronspiegel met 20% te verhogen. Het onderzoek werd uitgevoerd op mannen met vruchtbaarheidsproblemen, en duurde 3 maanden.

B) Dit onderzoek van de Gifu Universiteit, toonde aan dat wanneer gezonde testpersonen 3.000 mg Royal Jelly dagelijks nemen, voor een duur van 6 maanden, hun testosteronspiegel gemiddeld met 14% toenam, vergeleken met placebo. Ook vonden ze uit dat de koninginnengelei de hoeveelheid rode bloedcellen verhoogde. Volgens de wetenschappers komt dit door de verhoogde testosteronspiegel.

C) Er zijn een heleboel onderzoeken op dieren geweest die tot dezelfde conclusies kwamen: Royal Jelly verhoogt de testosteronspiegel.  (studie, studie, studie)

 

Waarom en hoe Royal Jelly de testosteronspiegel precies verhoogd is nog niet bekend.

Eén onderzoek toonde aan dat het de hypofyse stimuleerde. Een ander onderzoek ontdekte dat het DHEA makkelijk om zet naar testosteron, omdat het de productie van de enzymen 3β-HSD2 en/of 17β-HSD3 stimuleert.

Beide van de onderzoeken op mensen toonden aan dat Royal Jelly de concentratie luteïniserend hormoon (LH) verhoogde. Dit is een zeker teken dat koninginnengelei de hypothalamus-hypofyse-testikels-as stimuleert.

Wetenschappers hebben ook nog niet uitgevonden wat het belangrijkste testosteron verhogende ingrediënt van Royal Jelly is.

Maar de onderzoekers van het onderzoek dat 6 maanden duurde, gaven aan een controle groep een mengsel dat dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen, mineralen en vitamines bevatte als Royal Jelly..

..maar nog steeds had de groep die echte Royal Jelly kreeg  14% meer testosteron!

Het zou kunnen dat het een synergetisch effect is van alle vitamines, mineralen, enzymen, vetten, acetylcholine, de daadwerkelijke hoeveelheid testosteron, en nog een heleboel andere zaken die deze hormonale veranderingen teweeg brengen.

Helemaal zeker weten hoe het je testosteron verhoogt weten we niet. Maar één ding is wel zeker: Royal Jelly werkt uitstekend als testosteron booster. Ook doet het wonderen om vruchtbaarheidsproblemen te verhelpen.

Conclusie:

 

Royal Jelly (koninginnengelei) is een anabolische pap die wordt aangemaakt door werkbijen.

Het zit vol met essentiële bouwstoffen. Het heeft een testosteron verhogende werking bij gezonde mannen, onvruchtbare mannen, ratten, elanden en hamsters.

Helemaal mooi. Hopelijk komt er nog nader onderzoek naar Royal Jelly, want het ziet er machtig interessant uit!

Als je besluit Royal Jelly als voedingssupplement te nemen, ga dan op zoek naar pure Royal Jelly, zonder soja, kleurstoffen etc,  zoals deze Royal Jelly van Apollo. En hij wordt supersnel thuisbezorgd!

 

Vragen, opmerkingen of ervaringen? Laat het weten in de comments!

Bedankt voor het lezen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 − vijf =