Prostaglandine Protocol Haargroei Resultaten: Setipiprant, PGE2 & Lithium Chloride + Dermastamp

Het Prostaglandine Protocol: Setipiprant, PGE2, LiCL & Dermastamp Resultaten

Spannende ontwikkelingen op het gebied van kaalheid. We hebben eerder gepost over de nieuwste methodes tegen haarverlies in de post Einde der Kaalheid: dermarollen PGD2, PGE2 en Dermarollen Resultaten: PGD2, PGE2 en Dermarollen.

De gebruiker in de vorige twee posts gebruikte het “ghetto-protocol”, omdat niet alle benodigde stoffen zomaar bij de drogist te koop zijn, had hij een DIY-versie gemaakt met huis, tuin & keukenoplossingen.

Maar nu heeft Khalil Yousuf alle officiële ingrediënten bij elkaar verzameld. Hij houdt zijn voortgang minutieus bij. Testosteronman.nl sprak hem even, en wij zullen zijn log bijhouden voor het Nederlandse publiek.

Het Regime

Het regime bestaat uit:

Dagelijks

 

s’ Ochtends

400mcg PGE2 opgelost in 4ml ethanol

 • 100mcg PEG2 + 1ml ethanol (linkerslaap)
 • 100mcg PEG2 + 1ml ethanol (rechterslaap)
 • 100mcg PEG2 + 1ml ethanol (kruin)
 • 100mcg PEG2 + 1ml ethanol (bovenkant van de schedel)

 

Voor het slapen gaan

 

200mg setipiprant opgelost in 4ml seti vehikel

 • 50mg setipiprant + 1ml ethanol (linkerslaap)
 • 50mg setipiprant + 1ml ethanol (rechterslaap)
 • 50mg setipiprant + 1ml ethanol (kruin)
 • 50mg setipiprant + 1ml ethanol (bovenkant van de schedel)

 

Twee maal per week

 

Na het dermastampen van de schedel

40 mg Lithium Chloride + 4ml water

 

 • 10mg Lithium Chloride + 1ml water (linkerslaap)
 • 10mg Lithium Chloride + 1ml water (rechterslaap)
 • 10mg Lithium Chloride + 1ml water (kruin)
 • 10mg Lithium Chloride + 1ml water (bovenkant van de schedel)

 

Khalil neemt de voortgangsfoto’s nadat hij zijn haar met de tondeuse bij scheert, zodat zijn haar altijd even lang is.

Zijn missie is om de werking van dit protocol te bevestigen, omdat er nog zoveel speculatie en onweten over dit onderwerp heerst.

Hij neemt geen andere medicatie voor haarverlies: geen finasteride, minoxidil, RU58841, CB-03-01, etc. Hij gaat 5 keer per week naar de sportschool en is in goede gezonde staat.

 

Prostaglandine Protocol: Haargroei Resultaten

Update 1 (6 April 2016)

Khalil’s haar voordat hij met de behandeling begint (baseline)

Khalil’s doelstelling

Update 2 (28 April 2016)

 

Hallo allemaal, een kleine update voordat ik volgende maand foto’s post voor mijn maand 1 update. Het is drie weken geleden dat ik ben begonnen met het Prostaglandine Protocol. De eerste paar dagen waren een leercurve. Ik moest leren hoe ik de stoffen op de juiste manier met elkaar moest mixen, en een routine opbouwen.

Normaal gesproken knip ik mijn haar elke 2 – 3 weken. Vandaag was de eerste keer dat ik mijn haar knipte sinds ik met het protocol begon. (Op die dag had ik ook de baseline foto’s genomen.)

Hoewel wat ik zeg 100% anekdotisch is, ben ik er 100% zeker van dat ik al resultaten zie. De haren zijn donkerder (Doelend op de haren die bezig waren te miniutarisenen en op vellushaartjes gingen lijken). Ik merk dat ik veel haartjes heb die dikker zijn bij de wortel, en dunner aan het uiteinde van de haar (het oudere deel).

Ik zie kleine haartjes tevoorschijn komen waar er daarvoor geen waren.

Ik bemerk absoluut 0 (geen) bijwerkingen. En geloof me, ik ben een enorme hypochonder. Dit is ook de reden waarom ik niet aan finasteride wil beginnen. Mijn libido is uitstekend en ik krijg elke morgen een ochtenderectie. Dus absoluut geen problemen in de slaapkamer.

Mijn PGE2 raakte op, maar gelukkig kon ik wat meer bestellen van een forumlid van [priveforum]. Het arriveerde bij mij thuis, precies op de dag dat mijn originele voorraad op raakte. Ik bestelde ook alle producten benodigd voor het seti-vehikel, nadat deze op raakte. Gelukkig kwam het net op tijd binnen.

Ik bestelden nog wat meer setipiprant van een vent uit Montreal en dat wordt vandaag verzonden. Ik doe mee met de volgende group-buy, en heb setipiprant, PEG2 en wat CL besteld. Ik heb ongeveer 2000$ uitgegeven aan deze producten, zodat ik een goede voorraad heb. Mijn credit cards zitten allemaal aan hun limiet, en ik zal alles er aan doen om het protocol aan één stuk door te laten gaan.  Dit is the real deal, en ik ga het niet halfslachtig doen.

 

Update 3 (11 Mei 2016)

4 weken resultaten

Ik heb zojuist mijn haar geknipt dus het is dezelfde lengte als de baseline foto’s. De langere en donkere haren komen door het protocol. De haartjes achter mijn slaap hadden moeite te groeien.

Ik ben van plan om door te gaan. Het duurt ongeveer 3-4 maanden voordat [de kale pekken] worden ingevuld, net zoals gebeurde bij Swisstemples.

Ik heb het gevoel dat de foto’s het niet helemaal tot zijn recht laten komen, maar het werkt.

En tot nu toe absoluut 0 bijwerkingen.

 

Update 4 (May 14, 2016)

“Ik heb zojuist mijn hoofd tegen een halterstang gestoten. Een deel van mijn haar is daarbij gesneuveld.

 

Update 5 (June 10, 2016)

8 weken resultaten

Baseline foto’s als referentie

Linkerslaap ( baseline vs 8 weken). Zoom in op beide foto’s.

Als je inzoomt, kan je nieuwe vellushaartjes zien groeien. Deze haartjes zouden in de komende maanden moeten groeien naar gezonde haren.

 

Opmerking: Veel vellushaartjes groeien daar waar voorheen geen haar groeide op de haarlijn. Bestaande haren zijn veel dikker geworden. De kruin begint goed in te vullen. Geen bijwerkingen te rapporteren.

 

 

Conclusie

Dit gebruikersverslag krijgt elke maand een update. Houd ons blog in de gaten voor meer nieuws.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =