Dermarollen, PGD2 en PGE2: Haargroei Resultaten

Deze aardige mijnheer heeft zijn hele haargroei proces vastgelegd met foto’s. Wij van testosteronman.nl hebben hem geld gedoneerd (ook doen via swisstemples’ paypal) en gevraagd of wij zijn informatie mochten vertalen naar het Nederlands. Lees de originele stukken op www.swisstemples.com.

Het Prostaglandine Protocol: Haargroei Resultaten

Zoals al eerder vermeld, zou dit mijn laatste experiment zijn voordat ik het zou opgeven, en een haartransplantatie zou doen, zoals zovelen voor mij dat hadden gedaan. Omdat ik niet reageerde op Minoxidil en RU58441 (experimente haarlosdrug, theoretisch beter dan finastere met minder bijwerkingen – redactie) en ik geen enkele hergroei op mijn slapen kreeg van Dutasteride, leek het niet erg waarschijnlijk dat ik ooit nog haargroel bij m’n inhammen zou zien. Ik zou zeggen dat ik ergens in de buurt tussen een Norwood 2- Norwoord 3 was.”

 

Hier is een foto van voordat ik met het prostaglandine protocol begon:

 

En twee van de zijkant, omdat de meeste van mijn voortgangsfoto’s zo zijn genomen.

 

 

Het protocol vereist twee dingen die lastig waren om te vervangen. Een manier om PGD2 te verminderen of om zijn receptor te blokkeren, en een manier waarop ik de expressie van PGE2 significant kon verhogen of het toedienen van exogene PGE2 door middel van van een vehikel. De andere punten kon ik op andere manieren aanpakken.

Een groupbuy (op privehaarlosforums worden experimentele middelen gekocht, meestal in groepsvorm omdat 1) deze middelen meestal alleen aan labs worden geleverd, en niet aan consumenten en 2) zij meteen een betrouwbare purity test laten doen 3) het vaak zo goedkoper is. – redactie) werd gestart om setipiprant en PGE2 poeder te kopen.

Deze groupbuy verliep niet soepel, omdat mensen van gedachte wisselden etc. Grappig genoeg, wanneer mensen begonnen met het mailen van Kane (Chinese laboratoricus – red.) om te informeren

Maar goed, ik zat dus even zonder setipiprant en PGE2.

 

Dus ik ging op zoek naar alternatieven, en uiteindelijk vond ik er een paar. Ik voegde ze toe aan mijn regime, en probeerde deze twee missende componenten zo goed mogelijk te vervangen met een soort van ‘ghetto protocol’. Maar, mensen die denken dat dit een soort van afvoerputje aanpak is, slaan de plank helemaal miss.

Je moet 4 verschillende punten aanpakken wil je echte haargroei bewerkstelligen. Mis er één van, en het is zeer onwaarschijnlijk dat je hergroei krijgt. Daarom heb je van die pessimitische idioten (op online fora – red) die blijven hopen op één magische pil, die inderdaad niet bestaat. Je hebt het hele spectrum nodig. Te veel werk? Jammer dan, dat is hoe het is.

Zoals al eerder gezegd, ik was op zoek naaar alternatieven en langzamerhand vond er een paar, en voegde deze toe aan mijn regime. Een van de eerste belangrijke was castorolie. Castorolie bevat tot 90% ricinolzuur, en dit activeert één van de 4 PGE2 receptoren. (Echte PGE2 activeert alle vier de receptoren).

De eeste steen was gelegd.

Ik dronk zelfs een beetje castor olie dagelijks, maar niet genoeg zodat het een laxerend effect zou hebben. Mijn lichaamshaar werd hierdoor donkerder, naarmate de weken en maanden vorderden. Het had een enig hypertichotisch effect op mijn lichaamshaar in het algemeen. Het zorgde er zelfs voor dat mijn wimpers langer werden. Gekke shit. Ik voegde later Sulfasalazine toe, die systematisch de Prostaglandine H2 expressie meer richting de PGE2 kant stuurt, in plaats van de PGD2 kant.

Het is een echte ghettomanier om je PGD2 te verlagen. En dan nog iets. Ik blijf maar lezen over sommige mensen die geobserdeerd zijn door PGF2a (bimatoprost). Laat me je vertellen dat dat onzin is. Echte PGE2 is veel sterker en wordt later van nature omgezet naar PGF2a. Je krijgt dus én alle effecten van PGE2, (dus ook PGF2a), maar het is ook nog eens goedkoper en sterker.

Zoals ik al zei, ik bleef dingen toevoegen aan mijn regime, om de missende delen te compenseren. Na ongeveer 3-4 maanden na het beginnen van dit protocol begon de eerste kleine resultaten te zien. Grappig genoeg kreeg ik door alle interne middelen, zelfs hergroei op mijn frontale haarlijn, waar ik geen topische middelen gebruikte.

De foto’s: Klik voor een grote afbeelding

Haargroei Resultaten PGDE2, PGD2 & Dermarollen

1 Juli 2015

Dermarollen kaalheid

“Hier kan je een aantal kleine ontkiemende haartjes zien, zelfs langs de haarlijn. De huid is rood omdat ik gisteren de dermaneedler heb gebruikt. Dit is een belangrijk deel van het Protocol. Je kan enige hypertrichosis boven mijn wenkbrauwen waarnemen. Dit komt door de interne castorolie. Je kan ook zien dat mijn haar donkerder is geworden. Maar het kleurverschil is niet zo extreem als het op de foto lijkt, dat komt omdat ik andere verlichting heb gebruikt. Het is een beetje een slechte foto omdat ik verrast was om al die haartjes te zien, en ik het snel aan de mensen van PHG (haarlosforum – red.) wou laten zien.”

 

 

 

15 juli 2015

 

PGD2 dermarollen

“Ik stelde het protocol nog iets verder bij, voegde sommige middelen toe, en verwijderde anderen. Ik probeerde een betere verlichting voor de foto te verkrijgen. Deze foto specifiek was de dag dat ik UVB zonnebrandwonden toevoegde, om zo de endogene PGE2 expressie te verhogen. Daar komt de rode plek door. “

 

 

 

25 Juli 2015

PGD haarverlies PGE2 resultaten

25 Juli 2015 (klik voor groot)

 

Ik boekte veel betere resultaten (maar ik begon last te krijgen van hypertrichosis) en probeerde een goede, duidelijke foto te maken. Daarom heb ik 4 foto’s gecombineerd. Deze foto’s zijn een belangrijk mijlpunt, want de hergroei van haar is nu zichtbaar met het blote oog van een normale afstand. Het ghettoprotocol heeft effect. 

 

 

12 Augustus 2015

ik word kaal haargroei

12 augustus 2015 (klik voor groot)

 

“De resultaten blijven steeds beter worden. Ik veranderde mijn dermanaalden dag naar woensdag, zodat ik voor de verandering eens niet een inham met wondjes op de foto zet, in het weekend.”

 

 

 

 

 

4 September 2015

castorolie haargroei“Na kleine veranderinge aan te hebben gebracht in het protocol, zien we zelfs nog betere resultaten.”

 

 

 

 

 

 

20 September 2015

Dermanaalden haargroei haargroeien

“Heb weer vier foto’s gecombineerd, want ik was niet tevreden met de focus/verlichting  van elke foto apart. Mensen onderschatten hoe moeilijk het is om goede, duidelijk foto’s te maken met één hand en een spiegel.”

 

 

 

 

3 Oktober 2015

PGD2 resultaten haar

“Weer een update. Had niet zo veel tijd om goede foto’s te nemen, dus ik nam er snel eentje. Wat is nieuw aan mijn protocol? Ik gebruik setipiprant voor 2 weken nu. Heb ook wat cloprostenol ontvangen, en gebruik dat sinds een aantal dagen. Ik ga stoppen met Sulfasalazine volgende week, omdat ik nu setipiprant heb.”

 

 

 

 

 

12 November 2015

resultaten haar groei PGD2 PGE2 Dermarollen

De lang verwachte update, schat ik zo? Man, jullie kunnen ongeduldig zijn. lol. Mijn haar ziet er een beetje vettig/olieachtig/plakkerig uit omdat ik net castorolie met dmso heb aangebracht. Excuses daarvoor. Maar goed, ik ben weer bijna terug bij mijn jeugdige haarlijn. Ik moet het alleen nog uit laten groeien. Ik merkte dat de haartjes helemaal vooraan een paar keer zijn uitgevallen, maar elke keer groeien ze dikker terug. De achterste haren groeiden wel meteen door, in de meeste gevallen. Je kan zien dat het “hergroei” gedeelte kleiner wordt, omdat ik mijn haren moet vasthouden, die anders over mijn inham zouden vallen.”

 

 

Aan de mensen die claimen niet onder de indruk te zijn, waar zijn jullie resultaten? Aan de mensen die claimen “dit is niet mogelijk”, hoe komt het dat niet RU54881, Dutasteride, Minox of iets enig anders, incluis de 9 jaren van het toepassen van experimentele behandelingen, niet in staat waren enige hergroei te bewerkstelligen op mijn inhammen, die al bijna 9 jaar gladkaal waren? Waarom is dat mijn theorie, vertaald naar een praktische toepassing dat wel deed? Zelfs met een niet-optimale, zelfgebrouwen aanpak.

“Let’s have some real talk. De meerderheid van alle ‘celebrities’ op haarlosfora zijn niets meer dan lege woorden. Ze leven op het kleine beetje aandacht dat de minder geducateerde leden ze schennken, omdat ze niets anders hebben in hun leven. Ze begrijpen de helft van de wetenschappelijke onderzoeken die ze citeren niet, geen enkele van hen heeft resultaten bereikt zonder behulp van de “Big 3 Combo” (minoxidil (=verpeste, rimpelachtige huid, finasteride (=chemische castratie), ketonazocale shampoo (licht androgeen effect, anti-fungus shampoo – redactie.).

En aan één ieder die tegen mensen met haarproblemen aan het liegen zijn, om zo hun veel te dure nepproducten te verkopen: I sincerely hope you get ball cancer you scum of the earth.

 

Nawoord

Niet mijn woorden (toevallig heb ik testiskanker gehad), maar ik snap zijn frustratie goed. Kaal worden is niet leuk, en veel mannen zitten er erg mee. Ikzelf volg het laatste nieuws op haargebied sinds 2009 ongeveer. Wat swisstemples heeft beschreven, is het laatste onderzoek op het gebied van haarverlies, maar dan in de praktijk gebracht. Het is echt geweldig dat hij dit heeft gedaan.

Vragen, comments & opmerkingen? In de comments!

DEEL DEZE PAGINA ALSJEBLIEFT!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

twintig − negen =